Новини

Нов курс

Колкото повече наближава времето за раждане ,толкова повече въпроси имате! Каним ви да се включите в новия пълен курс за подготовка за предстоящото раждане.Ще започнем на 05.06.12 г от 18.00 ч. Разговорите ,упражненията ,контактите и с други бременни ще ви помогнат да се отпуснете ,да приемете раждането като един естествен процес. Първите уроци за грижите за вашето бебе са насочени към най- важните моменти с бебето-кърмене ,къпане ,масаж. Записването става на тел 0887 613231

Прочети

Да се подготвим за раждането

Ако терминът наближава и имате нужда да поговорите за всичко свързано с нормалното раждане ,да се подготвите за посрещането на новият член на вашето семейство заповядайте на 27.05.12 от 10.00 ч. в Училище за бъдещи родители “АЗ ТИ ТО” Започва нов съкратен вариант на подготовка!

Прочети

Световна седмица на раждането

Училище за бъдещи родители “АЗ ТИ ТО” съвместно с Алианс на Българските акушерки организира среща на бъдещи майки с акушерки от водещи АГ клиники под надслов “Запознайте се с акушерките! Каква е ролята на акушерката при нормално раждане?” Събитието ще се проведе на 21.05.12 г от 16.00 ч/понеделник/ в The Mall Capella Play бул. “Цариградско шосе” Очакваме ви!

Прочети

Велик ден

Велик ден! До погледнем в душете си и да оставим добротата да строи от сърцата ни

Прочети

Цветница

Цветница един празник, който е символ на пролетта и настъпването на новият живот.На всички ,които са с името на цвете -/красиво,бодливо ,ароматно/ бъде здрави ,щасливи и винаги обичани!

Прочети