Новини

Нов курс !Записването продължава!

Започва нов курс на подготовка!Първата ни тема е "Физиология на раждането.Техники на дишане!" Подходящ за всяка бременна,която желее да роди по нормален, естествен начин. Групите са малки даващи възможност за индивидуално отношение към всяка жена. Началото на курса е на 20.05.19 г. от 10.00 ч. Записване на тел.0887613231 или от контактната ни форма.

Прочети

Начало на нов курс "Заедно с бебето"- включва" Грижи за новороденото"

"Заедно с бебето " е подготвителен курс подходящ за жени, които ще раждат по оперативен начин.Включва осем лекции и упражнения свързани с грижите за бебето .Всяка тема е с продължителност два астрономическа часа.Бъдещият баща е желан участник .

Прочети

Записване за нов пълен курс на подготовка

Пълният курс на подготовка обхващи всички важни аспекти на раждането-нормално,естествено и оперативно .Грижите за бебето е важна част от подготовката за посрещане на най-малкият член на вашето семейство изискващ много всеотдайност и грижи. Групите са малки -затова побързайте! Обадете се на тел 0887 613231 и се запишете! Кусовете се водят от Емилия Казълова -акушерка

Прочети

Да се подготвим за кърменето.

Кърмата- най-добрият старт за вашето бебе. Кога да закърмим бебето? Кои са първите стъпки за успешно кърмене?Как да комуникираме с персонала в болницата?Препоръки за успешено начало и още практически съвети за справяне с някои проблеми свързани с кърменето през първите седмици.

Прочети