Новини

Начало на нов курс "Заедно с бебето"

Ако се налага да родите по оперативен начин подготвителният курс "Заедно с бебето " е подходящ за вас! Темите са насочени основно за грижите за бебето още от първия ден, в който се приберете заедно в къщи! Присъствието на вашите парнтньори не е задължително, но е желателно ! Малките групи са гаранция, че всяка двойка ще се обърне необходимото внимание особено при практическите теми!

Прочети

Талон за отстъпка

Ако притежавате брошура с информация за Училище за бъдещи родите АЗ ТИ ТО ползвате отстъпка от 20% от цената независимо кой вариант на подготовка сте предпочели ! Групите са малки ,тъй като нашата цел е да постигнем индивидуално отношение към всяка бременната. Позвънете и се запишете !

Прочети

Начало на нов курс

Започва записването за нов съкратен вариант на курса. Този курс включва най-важните теми свързани с раждането и грижите за бебето. Може да изберете кога да се включите : 31.03.16 г. от 16.00 ч Местата са ограничени! Работим в малки групи за постигане на по-добра комуникация и възможност за добиване на практически умения .

Прочети

Бременност и предизвикателства

Бременността е нормално физиологично състояние за всяка жена! Но сигурно ще се съгласите, че и предизвикателствата, които съпътстват това състояние не са малко! Всяка бременна жена има своите притеснения, очаквания, скрити страхове, желания, мечти ….! Затова ви каним заедно на пълниия курс на подготовка, който започва на 08 .12.15 г. От 18.30 ч. в разговори и упражнения да разсеем всички притеснения свързани с бременността и грижите за бебето. В приятна обстановка и камерен състав започваме с първата тема “Бременност и ...

Прочети

Начало на нов курс

Здравейте бъдещи родители ! Започва записването за нов съкратен курс на подготовка . За ваше удобство стартират две групи : На 07.03.16 г. от 10.00 ч. На 11.03.16 г. от 18.00 ч. Местата са ограничени! Работим в малки групи за постигане на по-добра комуникация и възможност за добиване на практически умения .

Прочети