Новини

Модул "Подготовка за раждане-къде, как и с кого да родим!"

За удобство на бъдещите родители, които са активно работещи Училище АЗ ТИ ТО организира съботно -неделенмодули на тема "Подготовка за раждане-къде, как и с кого да родим" На 19.02.17 г от 13.00-17.00 часа ще разговаряме за физиологията на ражданете, какво се случва в родилната зала ,ще упражним техниките на дишане по време на раждане,ще се запознаете с алтернативните методи за обезболяване . Групите са малки, което дава възможност за индивидуален подход към всяка двойка. Записвате на тел. 0887 613231 Емилия Казълова

Прочети

За първи път АКУШЕРСКО ЗВЕНО

Наближава времето когато трябва вашето бебеда се роди. Изправени сте пред дилемата да изберете мястото и хората,които да бъдат да вас в този момент. Представете си сега-уютна обстановка, уединение, тишина, място къдете няма да бъдете обезпокоявана по време на родовия процес, индивидуално отношение към вас и вашите предпочитания за начина, по който искате да родите,съпроводена от своя партньор, подкрепена през цялото време от акушерка без излишни медицински процедури. Звучи ви малко нереално, нали! Но в новоткритото АКУШЕРСКО ЗВЕНО в бо ...

Прочети

Начало на нов курс "Заедно с бебето"

Ако се налага да родите по оперативен начин подготвителният курс "Заедно с бебето " е подходящ за вас! Темите са насочени основно за грижите за бебето още от първия ден, в който се приберете заедно в къщи! Присъствието на вашите парнтньори не е задължително, но е желателно ! Малките групи са гаранция, че всяка двойка ще се обърне необходимото внимание особено при практическите теми!

Прочети

Талон за отстъпка

Ако притежавате брошура с информация за Училище за бъдещи родите АЗ ТИ ТО ползвате отстъпка от 20% от цената независимо кой вариант на подготовка сте предпочели ! Групите са малки ,тъй като нашата цел е да постигнем индивидуално отношение към всяка бременната. Позвънете и се запишете !

Прочети

Начало на нов курс

Започва записването за нов съкратен вариант на курса. Този курс включва най-важните теми свързани с раждането и грижите за бебето. Може да изберете кога да се включите : 31.03.16 г. от 16.00 ч Местата са ограничени! Работим в малки групи за постигане на по-добра комуникация и възможност за добиване на практически умения .

Прочети