Новини

Играчките и игрите

Какво обичат най -много децата?
Отговори-безброй! Но най-много обичат играта! Играта във всичките и форми! Могат да се забавляват чудесно даже само с едно парче хартия ! Светът на детето е толкова различен от нашия! Всичко е ново ,интересно и забавно! Какви играчки и какви игри са подходящи за вашето бебе? Това е една необятна тема ,но ние сме се постарали да обобщим и в рамките на два часа да ви помогнем да откриете правилният подход към вашето дете. “ИГРАТА И ИГРАЧКИТЕ В СВЕТА НА ДЕТЕТО” Нашия психолог Д-р Га ...

Прочети

За раждането

Здравейте бъдещи мами! На 22.04.13 г. от 16.00 ч. Ще си говорим за раждането !Тема ,която вълнува всяка една бъдеща майка.Акцентът е поставен най-вече на възможността да споделите вашите очаквания ,страхове ,притеснения свързани с неизвестното .За раждането ще говорим с мъдрост ! В центърът на тази тема е жената!Тя е водещата ,заедно със своето бебе!

Прочети

Честит Празник

ЖЕНА
Как тревожно е да си жена.
Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневната сивота.
Вярност – срещу изменчивия вятър,
нежност – в загрубелия свят.
От безбройните земни пътища
най-рискования да избереш -
безразсъдния път на сърцето,
и докрай да го извървиш.
Твоя единствена радост да бъде
радост да даваш… Да бъдеш в нощта
светло прозорче, което чака.
И непростимото да простиш,
и да градиш живот от отломъци.
Отговорност е д ...

Прочети

Нов курс

Започва записването за две нови форми на обучение: На 08.03.13 г. от 16.00 ч. Съкратен вариант на курса .Първата тема е :”Физиология на раждането .Техники на дишането” На 13.03.13 г. от 17.00 ч. Пълен вариант на подготовка. Очакваме ви!

Прочети
Прочети