Новини

Да се подготвим за раждането

Ако терминът наближава и имате нужда да поговорите за всичко свързано с нормалното раждане ,да се подготвите за посрещането на новият член на вашето семейство заповядайте на 27.05.12 от 10.00 ч. в Училище за бъдещи родители “АЗ ТИ ТО” Започва нов съкратен вариант на подготовка!

Прочети

Световна седмица на раждането

Училище за бъдещи родители “АЗ ТИ ТО” съвместно с Алианс на Българските акушерки организира среща на бъдещи майки с акушерки от водещи АГ клиники под надслов “Запознайте се с акушерките! Каква е ролята на акушерката при нормално раждане?” Събитието ще се проведе на 21.05.12 г от 16.00 ч/понеделник/ в The Mall Capella Play бул. “Цариградско шосе” Очакваме ви!

Прочети

Велик ден

Велик ден! До погледнем в душете си и да оставим добротата да строи от сърцата ни

Прочети

Цветница

Цветница един празник, който е символ на пролетта и настъпването на новият живот.На всички ,които са с името на цвете -/красиво,бодливо ,ароматно/ бъде здрави ,щасливи и винаги обичани!

Прочети

Отворено писмо

От АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ Уважаема г-жо Министър, колеги, граждани Във връзка с директивите на Европейския съюз за въвеждането на нови акушерски модели в областта на акушерските услуги, в навечерието на светлия Християнски празник Благовещение, за нас е чест да уведомим обществеността за учредяването на Алианс на Българските Акушерки / АБА /. Опирайки се на световния опит и практика, Алиансът на българските акушерки има за цел да издигне авторитета на българската акушерка, да работи за подобряване обслужването в сферата на женс ...

Прочети