Новини

Пълен вариант на подготовка

Остават още 2 два дни до началато на новият подготвителен курс!Стартираме на 18.10.18 г. от 16.00 ч. Местата са ограничени -побързайте!

Прочети

Налало на нов съкратен вариант на подготовка

На 13.09.18 г от 16.00 часа започва нов съкратен курс на подготовка.В него са включени теми и практически занимания свързани с раждането и грижите за бебето. Групите са малки, което позволява индивидуално отношение към всяка двойка. Цената на курса включва и присъствието на партньора.

Прочети

Начало на нов курс "Заедно с бебето"

"Заедно с бебето " е подготвителен курс подходящ за бременни, който ще раждат по оперативен начин.Подготовката е насочена основно в грижите за бебето след раждането. Започваме с темата за оборудване на детския кът,включили сме и практически теми свързани с хигиената и къпането на бебето,масаж и гимнастика, най-честите проблеми при новородено, ранно детско развитие . Започваме на 16.08.18 г. от 19.00 ч. Късният час е за удобство на работещите родители.Групите са малки. Побързайте!

Прочети

Нов курс на подготовка

Днес 07..08.18 г. от 19.00 ч с темата "Физиология на раждането .Техники на дишане " стартира нов пълен вариант на курс за позготовка за раждането . Часовете са съобразени с работното време на двойката. Продължителността на една тема е 2 часа. Малки групи ,което е гаранция за индивидуален подход към всеки.

Прочети
Прочети