Аквасорс

     В забързаният си начин на живот често забравяме, че имаме нужда от време за нас! Да поемем контрол над начина си на живот, да живеем по-здравословно, да отделяме време за близките си, да имаме свободата да избираме   как и къде да насочим енергията си. За здравето започваме да говорим и мислим по-често когато се появи някакъв промлем.А колко по-лесно е да профилактираме! Не изсква големи усилия! Все по-често осъзнаваме ,че всеки наш избор се отразява на здравето ни!
     Надпреварата с времето, полуфабрикатите, които ни привличат от витрините, недостига на минерали и витамини  в продуктите, които консумираме, добавянето на подобрители и консерванти в храната, замърсената околна среда, стреса на работното място .....

  Всеки един от нас може да поеме контрола си на начин на живот!

     Вече повече от 25 години AQUASOURCE се е посветила да популяризира здравословният начин на живот чрез натурални средства .чрез хранителни добавки.Те са само един от начините да осигурим на организма си важните хранителни вещества и така да запазим и поддържаме доброто си здраве!

В основата на хранителните добавки на AQUASOURCE e Първичната храна на планетата-синьо-зелените водорасли!

Защо те?Защото те са първите живи същества на планетата, които чрез способността си да фотосинтезират са подготвили нужните условия за развитие на цялото разнообразие на нашата планета.Способността им да оцеляват/4,5 милярда години/ по време на ледниковия период, суша ,наводнения те има генетична памет за ОЦЕЛЯВАНЕ!Те са в основата на хранителната верига и осигуряват енергия на всички останали живи същества!

      Всички ние от голямото семейство на  AQIASOURCЕ сме привърженици на естествените решения за здравето, личната отговорност и избор.Продуктите ни работят в синхрон с нашето тяло, подпомагат неговите естествени процеси и защити.Ценим вашето доверие и затова продължаваме да осугуряваме първокачествени продукти за поддържането на и осигуряване на добро здраве и жизненост на вас и цялото  ви семейство!

За повече информация насочете вниманието си към AQUASOURCE  ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА е с един клик върху банера ще влезете в страната на чудесата!!