Полезно / БИО СКЕНЕР

Bio Scaner – квантов анализатор на човешкия организъм

Обединените усилия на различни науки като медицина, биоинформатика, електроинженерство и др. дават възможност за създаване на нови, високотехнологични електронни устройства за оценка на здравното състояние. Един от най-авангардните съвременни апарати в тази област е квантовият анализатор „БиоСкенер”. Диагностиката с него е комплексна, неинвазивна, лесна, бърза и ефикасна

.Чрез специален сензор, който се държи в ръка, само за една минута от се получава обективна и точна информация за повече от сто здравни показателя. Уредът отчита и анализира слабите магнитни полета на човешките клетки, тъкани, органи и системи и дава ценна информация за здравното състояние на организма. Така евентуалните проблеми се откриват в най-ранен стадий и могат да се вземат необходимите мерки за предотвратяване и лекуване на различни хронични заболявания.

Човешкото тяло е съвкупност от клетки, които непрекъснато растат, развиват се, подновяват се чрез делене и умират. В процеса на клетъчно делене и обновяване основните градивни единици на тялото – клетките – излъчват непрекъснато информация под формата на електромагнитни вълни. Тези вълни са различни според това дали човек е здрав, временно неразположен или сериозно болен.

 

Квантовият анализатор на здравето улавя тези едва доловими излъчвания на човешката енергийна система, усилва ги и ги обработва чрез вграден микропроцесор. Получените данни се сравняват със стандартни енергийни модели, характерни за наличие на определени заболявания, липса на хранителни вещества, интоксикация на организма и други нормални и патологични показатели. В крайна сметка компютърът генерира подробен доклад, който дава както качествени показатели (норма или патология), така и количествените (предболестно състояние, умерени нарушения или тежка патология).

Апаратът „БиоСкенер” отчита повече от 30 основни показатели, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерали, костна плътност, микроелементи, тежки метали и токсини в кръвта, ревматизъм, бял дроб и дихателни пътища, пикочо-полова система, кръвна захар, стомах и черва, черен дроб и жлъчка, черепни нерви, микроелементи и др.