Партньори / Pavlovic

ОРИГИНАЛНА ПАВЛОВИЧА МАС с лайка             

Павловичата мас се употребява за грижа и защита на детската кожа,осуетяване на подсичането и защита от дразнещото действие на урина, екскременти и пот. Грижа и защита на кожата на възрастни (суха кожа, стрии, след слънчева баня). Подходящ за бебета и възрастни.

 

ОРИГИНАЛНА ПАВЛОВИЧА МАС 3+

За деца над 3 години

                                 

Лабораторията „Доктор Павлович“ реши да създаде нова опаковка за вече познатата формула, за да съобрази продукта с изискванията на Европейския съюз за качеството на козметичните продукти.

Той се използва за грижа и предпазване на детската кожа от пъпки, зачервяване и нараняване вследствие въздействието на урина, изпражнения и пот. Той може да се използва също така и от възрастни – подходящ при суха кожа, стрии, след излагане на слънце.

Според изискванията на Европейския съюз съставката Boric Acid може да се влага само в козметични продукти за възрастни и деца над 3 години.


 

 

ОРИГИНАЛНА ПАВЛОВИЧА МАС с ектоин

Крем за бебета – с натурален състав за защита на клетките

                                   

Напълно новия компонент Ектоин® има свойството да защитава клетките на кожата

Натуралният Ectoin® има три много важни функции:

1.Защита на кожата - Ectoin® повишава производството на протеин. Колкото повече излагаме кожата на въздействията на външната среда /изсушаване и UV радиация/, толкова повече протеин се произвежда. Този механизъм поддържа виталността на кожните клетки в условията на стресова околна среда.

2.Имунна защита - Ectoin® стабилизира Лангерхансовите кожни клетки, които са разположени в кожата и лигавицата. Тези клетки предпазват кожата от вредни микроорганизми и алергени.

3.Защита на хидролипидната система - Ectoin® интензивно подпомага задържането на водата в кожата, т.е  така наречената хидролипидна система, която на практика представлява бариерата за дестабилизиращата загуба на вода

Новият Крем Павловича мас с ектоин е специално предназначен за много чувствителна и суха кожа, както при бебетата и малките деца. Този крем успокоява и защитава кожата от зачервяване (например в  зоната на пелената) и допринася за естествената й регенерация . Може да се използва от цялото семейство.