Новини

Налало на нов курс

За всички работещи бъдещи родители от 28.03.18 г от 18.30 часа започва нов курс на подготовка.Началото на всеки вариант на подготовка започва с една тема свързана с преодоляване на дискомфорта по време на раждане."Физиология на раждането.Техники на дишане" е базисна тема за намаляване на стреса и напрежението . Групите са малки ,за да може към всяка двойка да се подходи индивидуално. Очакваме ви !

Прочети

"Хайде на пазар!" Начало на нов курс"Заедно с бебето"

През тази седмица се организират две нови групи на подготовка .Акцентът ни в първите теми е какви покупки да направим ,за да посрещнем бебето. Темата "Хайде на пазар!" е съобразена с предстоящата БЕБЕМАНИЯ в Експо център ,която ще се проведе на 16-18.03.18 г. Заповядайте на 07.03.18 г. от 19.00 ч или на 11.03.18 г от 17.00 ч.на виртуален шопинг.

Прочети

"Слингоносене"-ползи, препоръки, връзване на слинг

Заедно с Мария ще обсъдим ползите от носенето в слинг, ще ви покажем различни начини за връзване на слинга в зависимост от възраста на бебето.Каним и татковците, за които носенето на бебето в слинг представлява интрес! Групите са от 3-4 семейства! Т Очакваме ви!

Прочети

Начало на нов курс за бъдещи родители

Остават още два дни до началота на нов курс на подготовка! Групите са малки, което позволява индивидуален подход към всяка двойка. Демонстрация на алтернативни похвати за намаляване на болката по време на контракциите. Практическите часове ще ви помогнат да добиете умения в грижите за бебето. Очакваме ви на 17.02.18 г. от 10.00 ч.

Прочети

Нов ускорен курс от 24.07.17 г.

Започва нов ускорен курс в края на юли ! В рамките на една седмица ще работим по трите най-важни моменти свързани с раждането на бебето ,първите грижи за неговата хигиена и кърменето! Идва отпускарският сезон ! Побързайте със записването ! Местата са ограничени! Очаквам ви на тел. 0887 613231 Ще се свържете с мен Емилия Казълова -акушерка и лектор на училище АЗ Т И ТО!

Прочети