Новини

За първи път АКУШЕРСКО ЗВЕНО

Наближава времето когато трябва вашето бебеда се роди. Изправени сте пред дилемата да изберете мястото и хората,които да бъдат да вас в този момент. Представете си сега-уютна обстановка, уединение, тишина, място къдете няма да бъдете обезпокоявана по време на родовия процес, индивидуално отношение към вас и вашите предпочитания за начина, по който искате да родите,съпроводена от своя партньор, подкрепена през цялото време от акушерка без излишни медицински процедури. Звучи ви малко нереално, нали! Но в новоткритото АКУШЕРСКО ЗВЕНО в бо ...

Прочети

Начало на нов курс "Заедно с бебето"

Ако се налага да родите по оперативен начин подготвителният курс "Заедно с бебето " е подходящ за вас! Темите са насочени основно за грижите за бебето още от първия ден, в който се приберете заедно в къщи! Присъствието на вашите парнтньори не е задължително, но е желателно ! Малките групи са гаранция, че всяка двойка ще се обърне необходимото внимание особено при практическите теми!

Прочети

Талон за отстъпка

Ако притежавате брошура с информация за Училище за бъдещи родите АЗ ТИ ТО ползвате отстъпка от 20% от цената независимо кой вариант на подготовка сте предпочели ! Групите са малки ,тъй като нашата цел е да постигнем индивидуално отношение към всяка бременната. Позвънете и се запишете !

Прочети

Начало на нов курс

Започва записването за нов съкратен вариант на курса. Този курс включва най-важните теми свързани с раждането и грижите за бебето. Може да изберете кога да се включите : 31.03.16 г. от 16.00 ч Местата са ограничени! Работим в малки групи за постигане на по-добра комуникация и възможност за добиване на практически умения .

Прочети